marți, 28 aprilie 2009

Concurs foto tematica gay- care va place?

Nu uitati sa votati la

http://www.totalgay.ro/concurs/galerie.php


Urmarind blogurile unuia dintre 'colegii mei de net', Florin de pe http://gayinromania.blogspot.com/ , am dat de galeria pozelor inscrise in concurs.
Cu unele m-am delectat si la altele mi-am batut capul serios sa gasesc legatura gay, dar oricare ar fi rezultatul, felicit initiativa si pe cei care au fost pe faza sa trimita fotografie dupa tematica :)

Ma voi rezuma la a comenta cateva poze care imi par reusite in acest concurs, din dorinta de a-i incuraja pe cei ale caror poze vor fi postate aici si din dorinta de a nu-i descuraja pe ceilalti. Pe scurt, imi voi expune parerea cu privire la cateva poze ce mi-au placut, lasandu-le la o parte pe unele din celelalte. Ordinea este aleatoare, dar oarecum crescatoare. Pastrez cireasa de pe tort pentru final.

Poza cu numarul 81 este deosebita in sensul ca te provoaca la imaginatie.Aceasta fotografie unde apar doua perechi de urme de palme,amprente de vopsea, pe un zid scorojit, atat de familiar, surprinde urma trecerii pe acolo a doi tineri, unul fiind prins la zid [cel mai scund] de catre cel care il urmareste [mai inalt, dupa urmele amprentelor]. Probabil ca s-au atins pasional, poate s-au sarutat cu mainile pe zid, sau...cine stie?




Poza 41 aduce tematica gay in lumea tehnologiei...e probabil cea mai subtila si mai sugestiva din toata galeria. As zice chiar porno-subtil, dar ati zice "Tu oricum esti pervers, si daca iti aratam un sac de cartofi tot la prostii te gandeai..."?



Poza 33 cred ca reprezinta un romantic. Un dragut care visand la iubire ii deseneaza in ipostaze tandre si linistitoare pe cei doi protagonisti,care sunt tineri, probabil ca si autorul.Maximizand fotografia pe ecran mi-am luat si eu creionul [identic cu al autorului] si am schitat ca as desena...chiar pe display. Sper sa-mi iasa bine poza, nu m-a ajutat deloc lumina becului...




Fotografia 32 este as zice, cu iz filosofic. Autorul iti da posibilitatea sa alegi din culori, sa le combini cum vrei. La un nivel mai aprofundat, as zice ca tipul semi-dezbracat este avatarul Destinului, care zice "Nu ai ce face, trebuie sa iei din culorile mele!". Adica, orice culori ai lua, si oricum le-ai combina, tot curcubeul iese, adica tot gay ramai.




Mie cel mai mult mi-a placut poza cu numarul 42. Mi se pare ca naturaletea, tineretea si pasiunea izvorasc din impreunarea acelor maini...e o poza spontana, neprelucrata, si dupa mine adevarata si deci valoroasa :)

Iat-o:



Poate ca as fi trimis si eu vreo doua poze, numai asa de incercare, dar nu am fost pe faza. Cred ca e timp si la anul.

[poza asta e din Bulgaria, doar pe asta am gasit-o momentan. Nu ma criticati, e facuta de departe]

8 comentarii:

Anonim spunea...

bine te-am regasit. nu mai stiam pe unde mai esti. baga-te pe blogroll la toate blogurile gay sa te vada toti!!!

kiddo spunea...

Hmmm ok :P multumesc pentru sfat.
P.S. Anonimeee...cine esti?

Anonim spunea...

Un anonim oarecare, ce conteaza numele meu. eu vreau doar sa te citesc, n-am blog :P

kiddo spunea...

Ia legatura cu mine, te rog :(

Anonim spunea...

se poate lua legatura cu tine??

kiddo spunea...

de ce nu?
Mi-am pus ID-ul la profil, la date despre mine...daca dai click pe poza.

P.S. Oare te-am trecut pe ignore?

2q2Bstr8 spunea...

poi.... juma din poze... putea sa scrie orice la tematica. daca o iei pe calea simbolismului... in juma de ele vezi cam ce ti-ai pus in gand sa vezi dinainte. alea cu creioanele.. prea multe prea la fel, mai sunt cateva portrete fara comentarii asupra personajelor din ele.. care nu au treaba cu viata gay. cel mai mult imi place cea cu cei doi batranei tinandu-se de mana.. si ce cu schimb de priviri parca. restul ori din cine stie ce colturi de lume ori total in afara temei.(desi unele reusite ca arta in sine). cele cu seringi in vene nelalocul lor total.. si in plus fraudari pe scara larga... media de voturi undeva la 50 si vezi doua zaruri cu 500. incalca orice idee de baza a statisticii. (clopotul lui gauss parca ii zice)
Sunt curios de rezultate.

2q2Bstr8 spunea...

a.. si nu am postat nici o poza in concurs (pentru a nu fi acuzat de partinire)