duminică, 13 aprilie 2008

Destul


Revin dupa 'acea perioada' cu acest articol.

Abia au cazut petalele florilor din pomi, cum depune marturie ochiul omului, ai mei insa insista ca este toamna. O toamna friguroasa, umeda si intunecoasa...

Abia incepuse sa-mi placa filmul, cand s-a intrerupt curentul. Ba nu, s-a stricat DVD player-ul...Si nu se mai poate repara! Pur si simplu...Oricum nu sunt in stare sa inteleg mecanismele unui DVD player, ce rost are sa mai bat campii? Poate in viitor voi desface unul si voi invata.Nu stiu daca voi face asta, pentru ca am capatat un fel de fobie, justificata sau nu, DVD-fobie. Nu, nu, nu...atatea oferte de pretutindeni la DVD player-e si eu totusi nu.La ce bun unul ? Se poate si fara...mai ales intr-o toamna friguroasa, umeda si intunecoasa. Se asorteaza perfect, deci da-i inainte.

De ce intr-o zi cu soare ne-am sunat in acelasi timp si am si raspuns, ca nu au avut timp telefoanele sa sune?
De ce azi m-am intors, fara sa vreau, la dreapta,dupa o perioada de timp in care urmaream intersectia, spre masina ta, desi nu stiam ca esti tu, apoi te-am vazut, ti-am facut cu mana...?

Poate ma crezi sau nu, dar ai vazut si tu cum m-am intors. Nu stiu ce explicatie as putea da.Coincidente minunate.

Si marea...martora la inceput si sfarsit. Oare de ce marea ne-a unit si parca tot ea ne-a despartit? Probabil pentru acelasi motiv pentru care cei cu barca o considera autostrada si cei fara o bariera.Initial era o cale de acces, apoi s-a inchis... asa a vrut ea, ce sa-i faci? e mare...Barcile plutesc, ca asa li e destinul, dar si scandurile lor putrezesc, ca doar sunt lemn...

P.s. Erai cu cineva in masina, o domnisoara :) Nu-mi ramane decat sa-ti urez sa fii fericit, sa ai grija de tine si sa nu ma uiti...tare ma tem de ultima. De fapt te rog fa ce crezi, eu am crezut in tine si inca mai cred.